Gebruik Gmail voor uw bedrijf om te laten zien dat u op een professionele manier zakendoet.

14 dagen kosteloos, en daarna € 4 per gebruiker per maand

NU STARTEN
The Apparel Agency, G Suite-klant
alternate_email

E-mailadressen met '@uwbedrijf'

Al het gemak dat Gmail biedt, speciaal voor uw bedrijf. Win het vertrouwen van klanten met professionele e-mailadressen en maak gemakkelijk aliassen zoals verkoop@uwbedrijf.

verified_user

Veilig en vertrouwd

De ultrabetrouwbare servers van Google bieden een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% voor uw e-mail. Uw bedrijfsgegevens worden beschermd met toonaangevende beveiligingsmaatregelen, spambescherming en automatische back-ups.

enterprise

Meer dan alleen e-mail

De € 4 per gebruiker per maand omvat ook 30 GB cloudopslag, bestanden delen, videogesprekken, altijd beschikbare ondersteuning en meer. U kunt gemakkelijk upgraden naar onbeperkte opslag wanneer u deze nodig heeft.

Zakelijke e-mail gebruiken in drie eenvoudige stappen:

1

Een account maken

Meld u aan voor een G Suite-account. Tijdens de aanmelding specificeert u het domein dat u wilt gebruiken voor uw zakelijke e-mail. Als u nog niet de eigenaar van het domein bent, kunt u het tegen een extra vergoeding kopen bij Google.

2

Uw account instellen

Tijdens het instellen wordt u gevraagd uw domein te verifiëren. Personaliseer uw account door uw bedrijfslogo te uploaden, e-mailaliassen zoals verkoop@uwbedrijf te maken en eventuele andere gebruikers in te stellen die een e-mailadres nodig hebben.

3

E-mails versturen

Gebruik G Suite om 14 dagen lang kosteloos e-mails te versturen. Na de proefperiode kost dit € 4 per gebruiker. U kunt G Suite ook gebruiken voor cloudopslag, het delen van bestanden, videovergaderingen en meer, zonder extra kosten.

NU STARTEN

U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u ergens hulp bij nodig heeft.