Veelgestelde vragen over G Suite

Bent u al klant van G Suite? Ga naar onze ondersteuningspagina.

Prijzen

 • Wat zijn de verschillen tussen de versies van G Suite?

  G Suite heeft drie versies: Basic, Business en Enterprise. Basic biedt 30 GB opslagruimte per gebruiker, Business biedt onbeperkte opslag en archivering en Enterprise omvat daarnaast geavanceerde beheer- en aanpassingsmogelijkheden. U kunt de versies van G Suite met elkaar vergelijken voor meer informatie.

 • Kan ik G Suite kosteloos uitproberen?

  Ja, we bieden nieuwe klanten een kosteloze proefperiode van 14 dagen aan voor G Suite. Meld u in enkele minuten aan voor de kosteloze proefperiode en maak accounts voor tot wel tien mensen in uw team. We hebben uw factureringsgegevens nodig om uw account in te stellen, maar er worden pas kosten in rekening gebracht nadat de kosteloze proefperiode is afgelopen. U kunt altijd opzeggen. Als u optimaal gebruik wilt maken van de proefperiode, raden we u aan minimaal drie taken uit te proberen die voor u belangrijk zijn, zoals samenwerken in Google Documenten, een videovergadering houden in Hangouts of uw Gmail openen op uw mobiele apparaat.

 • Hoe kan ik G Suite kopen?

  U kunt zich online aanmelden voor G Suite of contact opnemen met ons salesteam om aan de slag te gaan. Als u zich online aanmeldt, begint u automatisch met een kosteloze proefperiode van 14 dagen. We hebben uw factureringsgegevens nodig om uw account in te stellen, maar er worden pas kosten in rekening gebracht nadat de kosteloze proefperiode is afgelopen. U kunt altijd opzeggen. De proefperiode is beperkt tot maximaal tien gebruikers. Als u gedurende de proefperiode meer dan tien gebruikers wilt toevoegen, loopt de proefperiode af en begint u vanaf dat moment te betalen.

 • Hoe kan ik mijn proefabonnement opzeggen als ik besluit G Suite niet te kopen?

  U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen via het dashboard van de beheerdersconsole, in het gedeelte Facturering. Als u het abonnement binnen de proefperiode van 14 dagen opzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Raadpleeg dit Helpcentrum-artikel voor meer informatie.

 • Hoeveel kost het om G Suite te installeren en de migratie naar G Suite uit te voeren?

  Volg onze installatiehandleiding om G Suite kosteloos te installeren en uw informatie te migreren. Ons ondersteuningsteam staat indien nodig tot uw beschikking. Als u de installatie en migratie wilt laten uitvoeren door een expert, neemt u contact op met een Google-partner voor meer informatie over dergelijke services en de kosten daarvan.

 • Welke vormen van betaling worden door Google geaccepteerd?

  U kunt voor uw G Suite-abonnement betalen met een internationale creditcard. Google accepteert betalingen met Visa, Mastercard en American Express. In sommige landen kunt u ook betalen door geld te laten afschrijven van een bankrekening (dit wordt ook wel automatische incasso genoemd).

 • Kan ik een heel jaar vooruit betalen voor G Suite in plaats van per maand?

  Jaarmodellen worden alleen in bepaalde landen aangeboden. Bezoek onze tarievenpagina om te bekijken of in uw land jaarmodellen worden aangeboden.

 • Wat wordt in het kader van de tarieven onder een gebruiker verstaan?

  Een gebruiker wordt gedefinieerd als één persoonlijk e-mailadres (naam@uwbedrijf). Een gebruiker kan meerdere e-mailadressen hebben door e-mailaliassen te maken. E-mailaliassen voor groepen (zoals support@uwbedrijf) tellen niet mee als gebruikers. U kunt maximaal 30 e-mailaliassen toevoegen voor elke gebruiker.

 • Als ik een e-mailalias voor een groep wil maken, telt die alias dan als een gebruiker waarvoor ik moet betalen? Hoeveel aliassen kan elke gebruiker hebben?

  Elke gebruiker kan meerdere e-mailadressen hebben door e-mailaliassen te maken. U kunt maximaal 30 e-mailaliassen per gebruiker toevoegen.

 • Is een domein inbegrepen in G Suite?

  Nee, de kosten van een domein staan los van G Suite. Tijdens de aanmelding specificeert u het domein dat u wilt gebruiken voor uw zakelijke e-mail. Als u nog niet de eigenaar van het domein bent, kunt u het tegen een extra vergoeding kopen bij Google.

 • Accepteert Google verschillende valuta's?

  Ja. Tijdens het instellen van uw factureringsgegevens kiest u een land waarin u zakendoet en de valuta waarin u wilt betalen. Het land dat u kiest, bepaalt welke betaalmethoden u kunt gebruiken. Kies uw land en valuta zorgvuldig: u kunt deze later niet meer wijzigen.

Terug naar boven

Neem contact op met de salesafdeling als u nog vragen heeft.

Neem contact op met de supportafdeling als u al G Suite-klant bent.